Wat, hoe en voor wie_

Wat, waar, hoe en voor wie? - The Content Bitches - concept, copy, communicatie, seo en webdesign - Den Haag

Wat The Content Bitches bieden_

Bij The Content Bitches kunt u terecht voor:

  • content-marketing en online marketing (van plan tot executie);
  • promotie- en brandingstrategie;
  • website-analyse (SEO-technisch) en uitvoering verbeterplan;
  • nieuwsbrieven en e-mailings;
  • blogs en vlogs;
  • social media;
  • tekst- en webredactie;
  • tekstschrijven en copywriting;
  • allerhande teksten (her)schrijven en corrigeren.

De extra handjes van The Content Bitches wapperen het liefst voor het bouwen en onderhouden van uw merk. De bitches leveren altijd maatwerk. Content van a tot z is bij hun ook nog eens in veilige handen. Of ze nou starten met het maken van een doelgericht communicatieplan of direct aan de slag gaan met een tekst voor welke uiting dan ook.

Een uurtarief is vast wat u nu wilt weten. Belangrijker is om eerst de wederzijdse verwachtingen omtrent uw vraag en budget met elkaar af te stemmen. Als deze overeenstemmen, gaan de bitches pas met u om tafel.
Om tafel worden de verwachtingen en oplossingen in detail besproken. En zijn alle partijen eruit? Dan gaan The Content Bitches graag voor u aan de slag.


Wat The Content Bitches doen_

Met hun ruime ervaring, hebben The Content Bitches voor al uw online en content-marketing de oplossing in huis. Máár . . . let’s talk about content! Content is a bitch . . .

De bitches creëren content, schrijven de teksten, zorgen voor beeld, vergroten uw vindbaarheid en dragen graag bij aan meer conversie . Én geeft u de bitches als vakidioten de ruimte, dán starten zij het liefst met het maken van een slim content-marketingplan.

Na uw akkoord, starten ze met de uitvoering, schrijven de nodige teksten, regelen de vormgeving, managen de social media en dragen zo het beroemde steentje bij aan de totale branding.

The Content Bitches zijn op diverse manieren in te vliegen. Voor losse opdrachten (snelle oplossingen), complexe projecten of op structurele basis (slimme oplossingen). Het kan allemaal, zolang het maar werkt.


Snelle oplossingen_

U heeft nu extra handjes nodig? Bel direct,. zodat The Content Bitches u vandaag nog uit de brand kunnen helpen. Deze oplossing is niet meer en minder dan het blussen van brandjes, zoals: nieuwsbrief eruit, blog foutloos de lucht in en het klaarzetten van de nieuwe campagne.

Tijd om de diepte in te gaan, is er dan helaas niet, daarvoor bieden wij de slimme oplossingen. Maar . . . voorlopig bent u wel geholpen!


Slimme oplossingen_

Moeten er regelmatig nieuwsbrieven, blogs of downloads (e-books en white papers) de lucht in, maar komt u daar alsmaar niet aan toe? Dan besteedt u dat toch gewoon uit aan The Content Bitches.

Of doet u nu maar wat? En vindt u het de hoogste tijd om nu eens structureel aan uw merk te bouwen? Dan starten de bitches graag from scratch en stellen zij na enige research een goed onderbouwd communicatieplan op.

Dit plan bevat naar wens een online en/of offline deel, hierin analyses van de doelgroep, de website, de huidige uitingen, de verbeteringen en de nieuwe of aangepaste strategie. De bitches houden het zo kort en simpel mogelijk . . . alleen dát wat nodig is.


Kost dat dan?_

Eigenlijk zijn we onbetaalbaar, maar we zijn wel nuchtere Hollanders en u krijgt geen gepeperde rekening. De tarieven zijn marktconform en afhankelijk van de complexiteit en de duur van de samenwerking.

Hoe complexer het vraagstuk en de oplossing, hoe hoger het tarief. En aan de andere kant: hoe langer de samenwerking, hoe lager het tarief. Eruit komen we altijd!


De ideale klant_

Voor het beste resultaat van een project of samenwerking zijn The Content Bitches erg kritisch en gaat de voorkeur uit naar partijen die durven te groeien. Wat houdt dat in?

De ideale klant . . .
. . . durft het hoofd boven het maaiveld uit te steken.
. . . durft zaken uit handen te geven.
. . . is een organisatie van 1 tot 15 fte’s.
. . . beschikt over het ondernemersgen en legt de lat voor zowel zichzelf als voor zijn/haar hoog.
. . . is kritisch, doortastend, joviaal en (bij voorkeur) zelf ook een tikkie gepeperd.
. . . heeft een uitdagende klus of opdracht.
. . . heeft voldoende budget om in de doel(stelling) en dus de nodige diensten te investeren.

Herkenbaar?_

Bel: 070 ‑ 7 851 641.